DIDI
+385 1 2910 722

O nama

PRETVARAMO DOGAĐAJE U UMJETNOST

Didi sound d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost nam je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice, a specijalizirani smo za organizaciju i izvedbu raznih manifestacija.

Naše dugogodišnje iskustvo obuhvaća realizacije mnogih događanja, od godišnjica tvrtki, otvorenja poslovnica, raznih domjenaka i promocija, koncerata, predstava… Visoka profesionalnost, predanost osoblja i kvaliteta opreme garantira korisnicima naših usluga vrhunska rješenja. Odgovornost i ozbiljnost jamac je uspjeha zajedničke suradnje.

Duško Cvetojević Didi je osnivač i direktor firme Didi Sound d.o.o.
Započeo je svoju djelatnost u estradnim vodama prije trideset godina kao tehničar (roader) tada popularne grupe “Drugi način”. Radio je kao D.J. u Disco clubovima na Jadranu (disco “Plaža”, “Kuk” i “GROTTA” u Makarskoj, disco “Marina” u Biogradu na moru, Jelsa “Stari mlin”…).

Didi je poznat kao organizator i voditelj najjačih brucošijada osamdesetih (Strojarstvo, DIF, Građevina, Arhitektura).

Didi sound je u Klubu “Heaven 88” tijekom 5 godina u vlastitoj režiji organizirao preko 300 koncerata što je ostalo zabilježeno u raznim publikacijama i TV kućama.

Također je razglas i rasvjeta firme Didi sound bila instalirana u zagrebačkoj “Tvornici kulture” 3 godine i tamo smo realizirali koncerte kao što su: Arsen Dedić, Zoran Predin, “Femi Kuti”, “Kočani orkestar”, Mišo Kovač, Jura Stublić i “Film” i mnoge druge.
Od proljeća 2010. naš razglas Adamson Y axis je instaliran u klubu „Boogaloo“ i naš team je profesionalno napravio kompletnu audio produkciju za slijedeće koncerte:
Zabranjeno pušenje
Picksiebner
The Exploited
Divlje jagode
Los Lobos
Pips Chips Videoclips

Centar za postavke privatnosti

Google Analytics

Ne želim praćenje mojih aktivnosti na stranici.
Isključite kako bi onemogućili GA kolačiće.
Ukoliko ste dali pristanak na Demografsko i interesno praćenje korištenja stranice ovaj kolačić će vam biti serviran.

_ga

Advertising

Analytics

Other