DIDI
+385 1 2910 722

[goarch_page_heading_section heading=”O nama” class=”main-project” items=”%5B%7B%7D%5D” css=”.vc_custom_1560024154084{background-image: url(https://didi-sound.hr/wp-content/uploads/2016/11/about.jpg?id=1964) !important;}”]

[vc_row][vc_column][goarch_about_section heading=”PRETVARAMO DOGAĐAJE U ” t_p=”UMJETNOST” d=”Didi sound d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost nam je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice, a specijalizirani smo za organizaciju i izvedbu raznih manifestacija.

Naše dugogodišnje iskustvo obuhvaća realizacije mnogih događanja, od godišnjica tvrtki, otvorenja poslovnica, raznih domjenaka i promocija, koncerata, predstava… Visoka profesionalnost, predanost osoblja i kvaliteta opreme garantira korisnicima naših usluga vrhunska rješenja. Odgovornost i ozbiljnost jamac je uspjeha zajedničke suradnje.

Duško Cvetojević Didi je osnivač i direktor firme Didi Sound d.o.o.
Započeo je svoju djelatnost u estradnim vodama prije trideset godina kao tehničar (roader) tada popularne grupe “Drugi način”. Radio je kao D.J. u Disco clubovima na Jadranu (disco “Plaža”, “Kuk” i “GROTTA” u Makarskoj, disco “Marina” u Biogradu na moru, Jelsa “Stari mlin”…).

Didi je poznat kao organizator i voditelj najjačih brucošijada osamdesetih (Strojarstvo, DIF, Građevina, Arhitektura).

Didi sound je u Klubu “Heaven 88” tijekom 5 godina u vlastitoj režiji organizirao preko 300 koncerata što je ostalo zabilježeno u raznim publikacijama i TV kućama.

Također je razglas i rasvjeta firme Didi sound bila instalirana u zagrebačkoj “Tvornici kulture” 3 godine i tamo smo realizirali koncerte kao što su: Arsen Dedić, Zoran Predin, “Femi Kuti”, “Kočani orkestar”, Mišo Kovač, Jura Stublić i “Film” i mnoge druge.
Od proljeća 2010. naš razglas Adamson Y axis je instaliran u klubu „Boogaloo“ i naš team je profesionalno napravio kompletnu audio produkciju za slijedeće koncerte:
Zabranjeno pušenje
Picksiebner
The Exploited
Divlje jagode
Los Lobos
Pips Chips Videoclips”][/goarch_about_section][/vc_column][/vc_row]

© Didi Sound 2021. All Rights Reserved.

Izrada: RIMAMEDIA
[goarch_social_links url="https://www.facebook.com/didisoundhr/" class="fa fa-facebook"] [goarch_social_links url="https://www.instagram.com/didi.sound/" class="fa fa-instagram"] [goarch_social_links url="https://www.linkedin.com/company/didi-sound/" class="fa fa-linkedin"]