Didi sound d.o.o. je profesionalna tvrtka s područja audio i video tehnologije. Osnovna djelatnost nam je najam ozvučenja, rasvjete i pozornice, a specijalizirani smo za organizaciju i izvedbu raznih manifestacija.

Naše dugogodišnje iskustvo obuhvaća realizacije mnogih događanja, od godišnjica tvrtki, otvorenja poslovnica, raznih domjenaka i promocija, koncerata, predstava… Visoka profesionalnost, predanost osoblja i kvaliteta opreme garantira korisnicima naših usluga vrhunska rješenja. Odgovornost i ozbiljnost jamac je uspjeha zajedničke suradnje.

Duško Cvetojević Didi je osnivač i direktor firme Didi Sound d.o.o.Započeo je svoju djelatnost u estradnim vodama prije trideset godina kao tehničar (roader) tada popularne grupe “Drugi način”.Radio je kao D.J. u Disco clubovima na Jadranu (disco “Plaža”, “Kuk” i “GROTTA” u Makarskoj, disco “Marina” u Biogradu na moru, Jelsa “Stari mlin”…).

Didi je poznat kao organizator i voditelj najjačih brucošijada osamdesetih (Strojarstvo, DIF, Građevina, Arhitektura … ).

Didi sound je u Klubu “Heaven 88” tijekom 5 godina u vlastitoj režiji organizirao preko 300 koncerata što je ostalo zabilježeno u raznim publikacijama i TV kućama.

Također je razglas i rasvjeta firme Didi sound bila instalirana u zagrebačkoj “Tvornici kulture” 3 godine i tamo smo realizirali koncerte kao što su: Arsen Dedić, Zoran Predin, “Femi Kuti”, “Kočani orkestar”, Mišo Kovač, Jura Stublić i “Film” i mnoge druge.
Od proljeća 2010. naš razglas Adamson Y axis je instaliran u klubu „Boogaloo“ i naš team je profesionalno napravio kompletnu audio produkciju za slijedeće koncerte:

  • Zabranjeno pušenje
  • Picksiebner
  • The Exploited
  • Divlje jagode
  • Los Lobos
  • Pips Chips Videoclips

 

POGLEDAJTE NAŠE REFERENCE